top of page
Banner.png

25 jaar Cul de Sac, dat moet gevierd worden! Dat gaat we doen ook, op 29, 30 & 31 maart 2024. Vanuit heel Nederland reizen er artiesten naar ons toe om samen helemaal uit ons dak te gaan!

Op deze site vind je alle informatie over het festival; van de line-up tot  tickets.

Skull 1.png
LINE-UP

DJ'S

Wat zou een typische Cul avond zijn zonder een stapnacht? Dat zou niet kunnen! Na de hele dag live muziek gaan we gewoon lekker door tot de late uurtjes met bekende CUl DJ's!

timetable.png
Tickets

TICKETS

Anker 1
 • OPENINGSTIJDEN
  Je bent vanaf 15u welkom! De eerste band begint om 16u op het hoofdpodium. Zorg dat je op tijd bent! Tot 23:30u is de Cul alleen toegankelijk met tickets en daarna gaan de welbekende Cul -stapavonden van start en kan iedereen , dus ook zonder ticket , naar binnen.
 • OP WELKE DAGEN HEB JE KAARTEN NODIG?
  Voor 29 en 30 maart [de vrijdag en zaterdag] zijn kaarten nodig. Na 23:30 is het weer openbaar. Op zondag is het ook voor iedereen toegankelijk!
 • IS ER EEN MINIMUM LEEFTIJD?
  Iedereen is welkom. Het kan wel zo zijn dat je aan de deur wordt gevraagd om je ID.
 • MOET JE BINNEN BLIJVEN?
  Bij de eerste keer binnenkomst krijg je een bandje en kun je dus ook naar buiten en binnen wanneer je wilt.
 • ETEN & DRINKEN
  Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de Cul. Wel is er tijdens CulFest een foodcorner aanwezig waar je heerlijk eten kan halen om toch een mooie bodem te kunnen leggen!
 • LOCKERS
  De lockers zijn gedurende het weekend gewoon bruikbaar. Muntjes om deze te kunnen gebruiken kan je krijgen via de muntenautomaat binnen. Houd er wel rekening mee dat er een klein gedeelte is wat overdag niet bereikbaar is. 's Avonds zijn alle lockers gewoon te gebruiken.

FAQ

FAQ
contct

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

bottom of page