top of page

wo 26 jun

|

Tilburg

Kuil Classics

Wat nou, als we elke maand een playlist maken van de ultieme kuil classics en deze live spelen met een band? Zo is de Cul de Sac huisband in het leven geroepen.

Kuil Classics
Kuil Classics

Tijd en locatie

26 jun 2024, 20:30 – 21:30

Tilburg, Heuvel 48, 5038 CS Tilburg, Nederland

Over het evenement

Ge kent da wel. Het is weekend, of in ieder geval bijna. Je staat lekker te dansen in Cul de Sac en opeens klinkt dat ene liedje door de speakers, de ultieme banger. De kuil is van jou, je innerlijke zangtalent komt naar boven, je hebt dansmoves waarvan je niet wist dat ze bestonden. Nadat je je stem volledig kwijt hebt geschreeuwd wil je even naar buiten om “op adem te komen”, maar wat is dat nou? Nòg zo’n lekker nummertje? Je trekt een Usain Bolt waardige sprint terug naar binnen en duikt head first de dansvloer op (metaforisch dan). Dit hitje wil je namelijk niet missen.

Dit fenomeen staat bij Cul de Sac bekend als een kuil classic. En omdat wij altijd bezig zijn met nieuwe ideeën dachten we het volgende: Wat nou, als we elke maand een playlist maken van de ultieme kuil classics en deze live spelen met een band? Zo is de Cul de Sac huisband in het leven geroepen.

Met elke laatste woensdag van de maand een uur aan de beste kuil classics, live vertolkt door een wisselende formatie van personeel, cul-gangers en andere gastmuzikanten kan het alleen maar feest worden. Kom gratis kijken, luisteren, zingen, dansen, huilen, bier drinken, nog meer huilen, lachen en genieten. Tot dan (of niet, zelf weten)!

Deel dit evenement

bottom of page