top of page

wo 24 apr

|

Tilburg

Mick Mazoo (+Yves Laurent b2b Never Dancing Alone + Sano)

De release van deze eerste EP van mijn aankomende album voelt als een therapiesessie waarin ik mijn innerlijke gedachten eindelijk kan uiten. Door middel van een breed scala aan muziek wil ik samen met het publiek herleven, voelen en door raves van de dagelijkse realiteit ontsnappen.

Mick Mazoo (+Yves Laurent b2b Never Dancing Alone + Sano)
Mick Mazoo (+Yves Laurent b2b Never Dancing Alone + Sano)

Tijd en locatie

24 apr 2024, 20:30

Tilburg, Heuvel 48, 5038 CS Tilburg, Nederland

Over het evenement

Mick Mazoo:

Muziek is mijn vorm van therapie.

De release van deze eerste EP van mijn aankomende album voelt als een therapiesessie waarin ik mijn innerlijke gedachten eindelijk kan uiten. Door middel van een breed scala aan muziek wil ik samen met het publiek herleven, voelen en door raves van de dagelijkse realiteit ontsnappen. Ik vind het doodeng om de stap van DJ naar band te maken. Maar ik moet door die angst heen om mijn optredens naar de next level te tillen en samen alles uit de nacht te kunnen halen.

Yves Laurent b2b Never Dancing Alone:

Never Dancing Alone is het geesteskind van de veelzijdige producer en songwriter Calundé.

De Nederlandse artiest breidt zijn muzikale avontuur uit door zich te laten inspireren door de muziek die vaak te horen is op 24-uurs podia van crossoverfestivals, en vermengt dit met zijn eigen indie-funk invloeden.

Yves Laurent brengt een levendig kleurenpalet met een vleug melancholie, maar behoudt de energie waardoor je blijft dansen.

Sano:

Sano is een DJ & Producer uit Nederland. Hij is in 2017 begonnen met het produceren van muziek. Na het experimenteren met verschillende genres heeft hij eind 2019 zijn passie voor Drum & Bass gevonden. Sano zit nooit stil en is constant bezig met het ontwikkelen van zijn heftige, donkere sound. Sinds 2019 heeft hij heel wat muziek uitgebracht, waaronder 3 EP’s op het legendarische label Grid Recordings en 1 EP op het Amerikaanse Digital Terror Recordings. Zijn recente release ‘’Utopia’’ samen met High Tech Terror laat dansvloeren door heel Europa in puin achter. Door een combinatie van snoeiharde sounds en de ongeëvenaarde energie is elke show een recept voor succes. Met support van legendes zoals Noisia, Doc Scott en Ray Keith is er geen twijfel over mogelijk: Sano is hier om te blijven.

Planning


  • 1 uur

    Yves Laurent b2b Never Dancing Alone (DJ-set)


  • 45 minuten

    Mick Mazoo

Nog 1 item beschikbaar

Deel dit evenement

bottom of page