top of page

di 30 apr

|

Tilburg

Stand-up Comedy

Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians.

Stand-up Comedy
Stand-up Comedy

Tijd en locatie

30 apr 2024, 20:30

Tilburg, Heuvel 48, 5038 CS Tilburg, Nederland

Over het evenement

Kom binnen bij het gezellige Cul de Sac voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische  try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim verse talenten en professionele comedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Tilburg bespelen.  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! Ditmaal o.a. :Remco Verwaijen, Jesse van Ostaden, Sarah Lee Ketner, Annebelle de Groot, Bart Hendriks, Redmer Sylvester, Daniel de Mik, Marco van der Neut, Eric Goossens

Deel dit evenement

bottom of page