top of page

wo 17 jan

|

Tilburg

We Glow Sound Tower + EDLP

Alternatieve rockband We Glow Sound Tower laat op het podium zien hoe levensenergie eruitziet. "Soms lijkt het leven zinloos, maar juist om die reden willen wij er een kunstwerk van maken en doen waar we blij van worden" en het is duidelijk dat WGST blij wordt van keihard rammen.

We Glow Sound Tower + EDLP
We Glow Sound Tower + EDLP

Tijd en locatie

17 jan 2024 19:00

Tilburg, Heuvel 48, 5038 CS Tilburg, Nederland

Over het evenement

We Glow Sound Tower

Alternatieve rockband We Glow Sound Tower laat op het podium zien hoe levensenergie eruitziet. "Soms lijkt het leven zinloos, maar juist om die reden willen wij er een kunstwerk van maken en doen waar we blij van worden" en het is duidelijk dat WGST blij wordt van keihard rammen. WGST daagt je uit om in jezelf te verdwalen en je innerlijke vuur te ontdekken. Met distorted gitaren, funky baslijnen, harde drums en krachtige vocalen schieten ze je terug naar de grunge & alt-rock scene van de jaren 90. Gepassioneerd voor de klassiekers, zoals Foo Fighters en RHCP, maar met een moderne twist, stralen ze vanuit hun geluidstoren. Verwacht een dynamische show, met rustige momenten van bezinning en keiharde moshpits.

Spotify | Instragram

EDLP

Ontstaan uit een gedeelde liefde voor midwest emo, pop punk en zeiken over je emoties, zijn deze vrienden EDLP begonnen. Alle clichés worden in een eigenzinnig jasje gestoken met hun catchy gitaarriffs en emo teksten. Huilen in de moshpit is toegestaan.

Spotify | Instagram

Deuren gaan open om 19u. Ben op tijd want vol=vol!

Deel dit evenement

bottom of page