top of page

wo 12 jun

|

Tilburg

Zuster Zonnebloem + Frenkie Fuzz

Zuster Zonnebloem is de personificatie van de culturele revolutie van de jaren ’70 in de moderne wereld. Onmiskenbare passie en chemie worden uitgedrukt in muziek door deze psychedelische rockformatie, die je een herboren nostalgie doet ervaren.

Zuster Zonnebloem + Frenkie Fuzz
Zuster Zonnebloem + Frenkie Fuzz

Tijd en locatie

12 jun 2024, 20:30

Tilburg, Heuvel 48, 5038 CS Tilburg, Nederland

Over het evenement

Zuster Zonnebloem is de personificatie van de culturele revolutie van de jaren ’70 in de moderne wereld. Onmiskenbare passie en chemie worden uitgedrukt in muziek door deze psychedelische rockformatie, die je een herboren nostalgie doet ervaren. Ze klinken het ene moment kwetsbaar en kristalhelder, het andere moment rauw en losgeslagen, met als verbindende factor oprechtheid en authenticiteit.

In november 2023 komt hun debuutalbum uit, een plaat in het teken van activisme en besef van onze invloed op de planeet en elkaar. Ze dompelen zich onder in thema’s als vrijheid, spiritualiteit en het bewustzijn van het universum, met een directe maar hoopvolle boodschap. Met energieke liveshows door het hele land vestigt de naam Zuster Zonnebloem zich steeds meer in het muzikale landschap.

Planning


  • 30 minuten

    Frenkie Fuzz


  • 1 uur

    Zuster Zonnebloem

Deel dit evenement

bottom of page